Το ξενοδοχείο σε λεπτομέρειες

Το φιλόξενο Natasa Hotel 3 *, χτισμένο ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, με θέα στην κορυφή του Όρους Υψάριο, βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Σκάλα Ποταμιάς, μόλις 800μ. από την παραλία της Χρυσής Ακτής. Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο μονάδες: το Κεντρικό Κτίριο και ένα διπλανό κτίριο, μία πισίνα, ένα μπαρ στην πισίνα και όμορφους κήπους με παιδική χαρά για τους νεότερους επισκέπτες μας.

Όλα τα 35 δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα και ντους στο μπάνιο. 22 από αυτά είναι Superior, τα υπόλοιπα 12 είναι Standard, ενώ υπάρχει μόνο μία Οικογενειακή Σουίτα. Και οι δύο τύποι δωματίων μπορούν να βρεθούν είτε στο ισόγειο είτε στους επάνω ορόφους, και η κύρια διαφορά τους είναι ότι τα Superior δωμάτια διαθέτουν καινούργια έπιπλα και νέα κρεβάτια μέσα. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, μικρό ψυγείο, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, στεγνωτήρα μαλλιών, σιδερώστρα και σίδερα (κατόπιν αιτήματος) και προϊόντα μπάνιου.

Κάθε πρωί σερβίρεται σπιτικό μπουφέ πρωινού, ενώ το δείπνο σερβίρεται ως μενού με επιλογή ανάμεσα σε 2 πιάτα την ημέρα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει φαγητά ελληνικής και ξένης κουζίνας, όλα ψημένα με ποιοτικά προϊόντα και παρθένο ελαιόλαδο της Θάσου κατόπιν αιτήματος, παραδοσιακά τοπικά πιάτα μπορούν να παρασκευαστούν με τα πιο αγνά υλικά. Ένα ευρύ φάσμα ποτών, καθώς και μερικά "πιάτα μεζέδες" μπορούν να προετοιμαστούν στο μπαρ της πισίνας.

Το Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και ο ασφαλής και άνετος χώρος στάθμευσης προσφέρονται δωρεάν. Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν επίσης 12ωρη ρεσεψιόν, θυρίδα ασφαλείας στην ρεσεψιόν, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα (χωρίς χρέωση), παραλαβή λιμανιού και κράτηση αποσκευών.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

BOOK NOW