Η ιστορία μας

Στην όμορφη Θάσο, απέναντι από την περιφερειακή οδό Ποταμιάς - Σκάλα Ποταμιάς, βρίσκεται το Natasa Hotel. Μέσα σε ελαιώνες, 800 μέτρα από τη θάλασσα και ακριβώς απέναντι από το όρος Υψάριο, βρίσκονται τα 35 δωμάτια του ξενοδοχείου, προσφέροντας άνετη διαμονή σε ένα ήρεμο και φυσικό περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο μας - στην πραγματικότητα το καλοκαιρινό σπίτι μας - χτίστηκε το 1990 από τον πατέρα μου, πάτερ Δημήτριο Μπραστιανό. Έκτοτε λειτουργεί ως μια αυστηρά οικογενειακή επιχείρηση με επιτυχία. που αποδίδεται στη σκληρή μας δουλειά και στην οικογενειακή μας ενότητα. Τα δύο κτίρια χτίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, και μερικά χρόνια αργότερα έγινε η πισίνα και το μπαρ της πισίνας. Στην αρχή, το ξενοδοχείο πρόσφερε μόνο βασικά δωμάτια, με τη δυνατότητα να προστεθούν γεύματα, αλλά καθώς τα χρόνια πέρασαν και οι ανάγκες των ταξιδιωτών άλλαξαν, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε τα δωμάτια. Εκείνη την εποχή, ήμουν παντρεμένος με την Φρόσω,η οποία ένωσε εκτός από τη ζωή μου και την επιχείρηση μας. Έτσι, με το γούστο της, ξεκινήσαμε να αναβαθμίζουμε τα δωμάτια, προσθέτοντας τηλεοράσεις, στεγνωτήρες μαλλιών και κλιματιστικά.

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια και τα δύο παιδιά μας, ο Θόδωρος και η Αναστασία έχουν επίσης εισέλθει στην επιχείρηση. Με αυτά κατά νου, και πάλι με βάση τις ανάγκες της αγοράς, ξεκινήσαμε από το 2018 για να ανακαινίσουμε το ξενοδοχείο. Στην αρχή της θερινής σεζόν 2019, 22 από τα 34 δωμάτια θα είναι με νέα έπιπλα και αναβαθμισμένη διακόσμηση, ενώ τα υπόλοιπα 13 πρόκειται να ολοκληρωθούν το 2020. Για το καλοκαίρι του 2019, εκτός από τις βελτιώσεις των δωματίων, σχεδόν όλα τα δωμάτια θα εξοπλιστούν με επίπεδες τηλεοράσεις.

Με μοναδικό στόχο να επιτύχουμε την ικανοποίηση των επισκεπτών, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξή σας με την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια και να σας προσκαλέσουμε για μια επίσκεψη στο ανανεωμένο ξενοδοχείο μας.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

BOOK NOW