Σκάλα Ποταμιάς

en el
+ -

Διαθεσιμότητα

Ένας μοναδικός προορισμός για τις διακοπές σας!

Το ξενοδοχείο Νατάσα αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για τις διακοπές σας, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με πισίνα και εστιατόριο για φαγητό ή διασκέδαση στο καφε μπαρ του ξενοδοχείου !

Σκάλα Ποταμιάς

Το γαλάζιο χρώμα της πισίνας μας θα σας δώσουν ηρεμία και χαλάρωση !

Η τεράστια πισίνα μας είναι ιδανική για μικρούς και μεγάλους ! Ένας χώρος διασκέδασης, χαλάρωσης, δροσιάς και ηρεμίας ! Θα σας καταπλήξει το μοναδικό πράσινο περιβάλλον που περιστοιχίζει την πισινα μας και η απαραίτητη σκιά τις ζεστές ώρες της ημέρας !

Σκάλα Ποταμιάς

Δεν θα μπορούσε να λείπει το καταπληκτικό μας καφέ μπαρ !

Απολαύστε τα δροσερά κοκταίλ μας στο καφέ μπαρ δίπλα στην πισίνα ! Θα βρείτε εξωτικές συνταγές και γευστικές απολαύσεις φτιαγμένες με την εμπειρία της Φρόσως και με την απαλή μουσική μας υπόκρουση ! Διασκεδάστε λοιπόν μαζί μας!

Σκάλα Ποταμιάς

Δωρεάν Ξαπλώστρες για να απολαύσετε τη μοναδικό μας περιβάλλον !

Για τη δική σας χαλάρωση διαθέτουμε δωρεάν ξαπλώστρες, δίπλα στην πισίνα για μοναδικές στιγμές ηρεμίας με το χάδι των ακτίνων του ήλιου ή τη σκιά από τα καταπράσινα δέντρα μας !

Σκάλα Ποταμιάς

Η φωτεινή μας και ευρύχωρη αίθουσα πρωινού!

Απολαύστε το πρωινό μας σε ένα χώρο φωτεινό και ευρύχωρο με τους φίλους ή την οικογένειά σας ! Μοναδικές επιλογές σε ειδικές παραγγελίες πρωινού !

Σκάλα Ποταμιάς

Η απόλυτη χαλάρωση στην ενεργειακή μας πισίνα !

Το φυσικό μας περιβάλλον έρχεται να συνδυαστεί με το γαλάζιο της πισίνας προσφέροντας μια ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας !

Σκάλα Ποταμιάς

Κάτω από τα αιονόβια πλατάνια μας!

Η δροσιά από τα αιονόβια πλατάνια μας θα γίνει η καλύτερη συντροφιά ιδιαίτερα τις θερμές ώρες της ημέρας ! Απολαύστε σε ένα καταπράσινο και δροσερό περιβάλλον το ποτό ή καφέ σας !

Σκάλα Ποταμιάς
Σκάλα Ποταμιάς
Σκάλα Ποταμιάς
Σκάλα Ποταμιάς
Σκάλα Ποταμιάς
Σκάλα Ποταμιάς
Σκάλα Ποταμιάς

Η πισίνα μας θα γίνει η καλύτερη συντροφιά σας !

Ζητήστε τις προσφορές μας για τις μικρές σας εξορμήσεις ή τις διακοπές σας στη Θάσο και ελάτε να χαρούμε το μοναδικό περιβάλλον και παροχές του ξενοδοχείου μας !

Σκάλα Ποταμιάς
\/

Σκάλα Ποταμιάς

Η Σκάλα Ποταμιάς βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού. Μαζί με τη Σκάλα Παναγίας, κάνουν τη διάσημη Χρυσή Ακτή, η οποία έχει βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία αρκετές φορές. Η παραλία αυτή αποτελεί τον μακρύτερο αμμώδη όρμο του νησιού (3,5 χιλιόμετρα).

Η περιοχή περιβάλετε από πλούσια βλάστηση, ενώ τα κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά της θάλασσας δημιουργούν τοπία απείρου κάλλους. Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα του νησιού που προσφέρει στους επισκέπτες του πληθώρα επιλογών δραστηριοτήτων.

All rights reserved hotel-natasa.gr 2016 | Created by BookRes