Δραστηριότητες

en el
+ -

Διαθεσιμότητα

Ένας μοναδικός προορισμός για τις διακοπές σας!

Το ξενοδοχείο Νατάσα αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για τις διακοπές σας, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με πισίνα και εστιατόριο για φαγητό ή διασκέδαση στο καφε μπαρ του ξενοδοχείου !

Δραστηριότητες

Το γαλάζιο χρώμα της πισίνας μας θα σας δώσουν ηρεμία και χαλάρωση !

Η τεράστια πισίνα μας είναι ιδανική για μικρούς και μεγάλους ! Ένας χώρος διασκέδασης, χαλάρωσης, δροσιάς και ηρεμίας ! Θα σας καταπλήξει το μοναδικό πράσινο περιβάλλον που περιστοιχίζει την πισινα μας και η απαραίτητη σκιά τις ζεστές ώρες της ημέρας !

Δραστηριότητες

Δεν θα μπορούσε να λείπει το καταπληκτικό μας καφέ μπαρ !

Απολαύστε τα δροσερά κοκταίλ μας στο καφέ μπαρ δίπλα στην πισίνα ! Θα βρείτε εξωτικές συνταγές και γευστικές απολαύσεις φτιαγμένες με την εμπειρία της Φρόσως και με την απαλή μουσική μας υπόκρουση ! Διασκεδάστε λοιπόν μαζί μας!

Δραστηριότητες

Δωρεάν Ξαπλώστρες για να απολαύσετε τη μοναδικό μας περιβάλλον !

Για τη δική σας χαλάρωση διαθέτουμε δωρεάν ξαπλώστρες, δίπλα στην πισίνα για μοναδικές στιγμές ηρεμίας με το χάδι των ακτίνων του ήλιου ή τη σκιά από τα καταπράσινα δέντρα μας !

Δραστηριότητες

Η φωτεινή μας και ευρύχωρη αίθουσα πρωινού!

Απολαύστε το πρωινό μας σε ένα χώρο φωτεινό και ευρύχωρο με τους φίλους ή την οικογένειά σας ! Μοναδικές επιλογές σε ειδικές παραγγελίες πρωινού !

Δραστηριότητες

Η απόλυτη χαλάρωση στην ενεργειακή μας πισίνα !

Το φυσικό μας περιβάλλον έρχεται να συνδυαστεί με το γαλάζιο της πισίνας προσφέροντας μια ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας !

Δραστηριότητες

Κάτω από τα αιονόβια πλατάνια μας!

Η δροσιά από τα αιονόβια πλατάνια μας θα γίνει η καλύτερη συντροφιά ιδιαίτερα τις θερμές ώρες της ημέρας ! Απολαύστε σε ένα καταπράσινο και δροσερό περιβάλλον το ποτό ή καφέ σας !

Δραστηριότητες
Δραστηριότητες
Δραστηριότητες
Δραστηριότητες
Δραστηριότητες
Δραστηριότητες
Δραστηριότητες

Η πισίνα μας θα γίνει η καλύτερη συντροφιά σας !

Ζητήστε τις προσφορές μας για τις μικρές σας εξορμήσεις ή τις διακοπές σας στη Θάσο και ελάτε να χαρούμε το μοναδικό περιβάλλον και παροχές του ξενοδοχείου μας !

Δραστηριότητες
\/

Δραστηριότητες

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η πλούσια ιστορία του νησιού φαίνεται και από το πλήθος των αρχαιολογικών του χώρων. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το αρχαίο θέατρο της Θάσου στον Λιμένα, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Άλλος σπουδαίος αρχαιολογικός χώρος του νησιού είναι οι Αλυκές. Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί τις παλιές παλαιοχριστιανικές εκκλησίες.

Κοντά στο χωριό Αλυκές, στη μικρή χερσόνησο, ανακαλύφθηκε ιερό του 7ου αιώνα αφιερωμένο στους Διόσκουρους.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑΣΟΥ

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θάσου κτίσθηκε το 1934. Από το 1990 κατασκευάζεται η νέα επέκταση του Μουσείου. Περιλαμβάνει συλλογές γλυπτών, κεραμικών και αρχιτεκτονικών μελών.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΓΗ

Γλυπτά του γνωστού Θάσιου γλύπτη Πολύγνωτου Βαγή υπάρχουν διάσπαρτα σε πολλά σημεία του νησιού. Συγκεντρωμένα έργα του καλλιτέχνη ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει στο μουσείο Βαγή, στην Ποταμιά.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, κοντά στην Αλυκή, είναι κτισμένο στο χείλος του γκρεμού με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

All rights reserved hotel-natasa.gr 2016 | Created by BookRes